<

   Iunie 2017

Ploieşti, 21 iunie 2017 – Compania OPTICNET anunță lansarea oficială a serviciilor de Cloud Hosting și Cloud VPS, disponibile pe site-ul www.ducadu.com

Cele două servicii se adresează tuturor companiilor - indiferent de mărime, dar şi persoanelor fizice.

Cloud-ul întrunește toate condițiile cerute de certificarea ISO 27001, atât pe partea de siguranță fizică (accesul în Datacenter, accesul la echipamentele fizice), cât și siguranța informatică, asigurată de firewall-uri puternice și soluții software.

Alte avantaje ale cloud-ului:

- orice serviciu este scalabil

- storage redundant

- disponibilitate mare

Prin lansarea acestor servicii, compania OPTICNET își propune extinderea spre o piață relativ nouă, dar în plină expansiune, cu cerințe foarte mari de disponibilitate și securitate.

Astfel, ne menținem promisiunea de a continua dezvoltarea de servicii noi în ton cu tehnologia, care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților pe site-ul www.ducadu.com.

OPTICNET este o companie ce furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, acces internet, telefonie, hosting, servicii cloud, aplicații și colocare în centrele de date proprii din București și Ploiești.

Compania OPTICNET este certificată ISO 9001 (Sistemul de management al calităţii) și ISO 27001 (Sistemul de Management al Securității Informației).

DUCADU® este o marcă înregistrată europeană a companiei OPTICNET.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați www.ducadu.com, pagina de Facebook https://www.facebook.com/ducadu.official