<

   Octombrie 2015

      In calitate de furnizor de internet, comunicații securizate, hosting, servere dedicate, servere virtuale, cloud, servere de aplicații, managed services, aplicații dedicate și servicii IT la clienți este necesar sa asigurăm toate condițiile necesare privind securitatea informației.

      In multe situații gestionăm informațiile clienților pentru care trebuie sa respectăm cele mai stricte reguli și să minimizăm riscurile pierderii disponibilității, integrității și confidențialității informațiilor.

      Faptul ca ne-am certificat ISO 27001 privind securitatea informațiilor garantează că informațiile OpticNet și informațiile clienților sunt în deplină siguranță.

      Pentru obținerea certificării ISO 27001 am parcurs un proces complex de evaluare a riscurilor care pot să afecteze securitatea informațiilor și am pus în aplicare măsuri de reducere a riscurilor de securitate la nivel de infrastructură de comunicații, centre de date, servere de aplicații, servere de hosting, furnizare de servicii, proceduri interne, management, personal angajat, furnizori, parteneri și colaboratori.

      Odată cu certificarea privind securitatea informației, ne asumăm responsabilitatea să îmbunătățim continuu sistemul de management al securității informației.

      Prin acesata, OpticNet a devenit un furnizor premium de servicii în domeniul internetului și securitătii informației.

      Suntem printre puținele firmele de comunicații, hosting și colocare care au sistemul de management al securitații informațiilor certificat.